Hodnocení obchodu

5,0 144 hodnocení
Přidat hodnocení
5
144x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora Hana Salavová | 10.7.2020
Super rychlost dodání veškerá podpora doporucuji
Avatar autora Jiří Čechák | 4.7.2020
Cena,rychlost dodání, komunikace. Super -mohu jen doporučit.
MC Avatar autora Michaela Chábová | 3.7.2020
Velmi rychlé dodání zboží, příjemné jednání. Vše mi bylo vysvětleno a krmení jsme napasovali přesně pro moji smečku. Mám 8 svých psů plus 2 mají moji rodiče a všem jsme našli to jejich, co by jim mělo vyhovovat :-)
ON Avatar autora Oldřiška Nusková | 2.7.2020
Rychlé dodání, ochotné a vstřícné jednání. Při zadání dotazu srozumitelné a vyčerpávající informace. S takovým přístupem se moc často nesetkávám, výborně!
JK Avatar autora Jiřina Kopřivová | 2.7.2020
Kvalitní zboží a rychlé dodání.
ZK Avatar autora Zuzana Kocová | 1.7.2020
super komunikace a ochota
KS Avatar autora Karel Souček | 23.6.2020
S přístupem jsem velmi spokojen a s granulemi jsou spokojeni všichni tři naši psi a to je důležité
JJ Avatar autora josef jericha | 13.6.2020
Spokojen
VM Avatar autora Vera Magyaricsová | 2.6.2020
Velká spokojenost,rychlé dodání a hlavně chutnají a našim pejskům prospívají.Děkujeme
Avatar autora | 5.5.2020
+ Velmi ochotné jednání, poskytnuto maximum informací a hlavně poradí a doporučení to nejvhodnější. Našim holkám moc chutná, je to poprvé, kdy granule snědí všechny a nesuší je na pak

Velmi ochotné jednání, poskytnuto maximum informací a hlavně poradí a doporučí to nejvhodnější. Našim holkám moc chutná, je to poprvé, kdy granule snědí všechny a nesuší je na pak
Avatar autora | 2.5.2020
+ Perfektní komunikace
+ Ochota
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 27.4.2020
Výborný obchod, rychlé doručení moc doporučuji :-)
Avatar autora | 23.3.2020
Prijemné jednání, ochota pri výberu produktu
Avatar autora | 23.3.2020
Velká spokojenost,rychlá reakce pokud je třeba poradit.
Avatar autora | 15.3.2020
+ granule na zkoušku,rychle vyřízena objednávka

Avatar autora | 14.3.2020
+ Rychlost dodání, přehledný eshop

Avatar autora | 28.2.2020
Veliká rychlost
Avatar autora | 27.2.2020
+ Super rychlé odeslání =)
+ Fenka s granulemi naprosto spokojena

Přesně takhle to má fungovat. V neděli Objednám a zaplatím s převodem peněz ten samý den. V pondělí odesláno a v úterý doma. Máte u mně velké bezvýznamné +
Avatar autora | 14.1.2020
+ Super! Skvělý přístup

Avatar autora | 11.10.2019
+ rychlost a kvalita služeb vynikající

Stránka 7 z 8 , položek celkem: 144

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.