Mister Mix SALUTE TOP MAXI Dogs: pro které psy je vhodný?

107_szalute-top-25kg

S příchodem jara je čas pečlivě se zamyslet nad stravou vašeho psa. Je to období, kdy jsou naši mazlíčci aktivnější a delší dny znamenají, že mohou trávit více času venku a běhat. To znamená, že se doporučuje přejít na jiný typ krmiva, aby se zachovalo jeho zdraví.

Psi, kteří jedí kvalitní krmivo, mají lesklou srst, zdravou kůži a jiskřivé oči. Správné krmivo může pomoci posílit imunitní systém vašeho zvířete a udržet jeho střeva zdravá. Může přispět ke zdravým kloubům a svalům a mnoho dalšího.

Jakým krmivem bychom měli krmit, když je hezké počasí?

Zvláště důležitým aspektem krmiva pro domácí zvířata je, že strava by měla odpovídat výživovým potřebám vašeho zvířete. Dostatečné množství bílkovin, aminokyselin, mastných kyselin, vitamínů a minerálů vzhledem k věku vašeho psa. K udržení tělesné hmotnosti zvířete je zapotřebí dostatek kalorií. Co by však mělo krmivo obsahovat? Pět základních živin, které váš pes potřebuje, jsou: bílkoviny, tuky, sacharidy, minerální látky a vitaminy. Ty jsou součástí jeho běžné stravy, protože se podílejí na všech základních funkcích organismu. Krmiva Mister Mix Dogs bez konzervačních látek a přísad jsou unikátně lisovaná za studena, takže jejich nutriční hodnota je mnohem vyšší než u vařených výrobků. jsou pečlivě vybírána s ohledem na skutečně hodnotné živiny, díky nimž se psi cítí příjemně, uvolněně, šťastně a vždy perfektně spolupracují.

Krmivo Mister Mix SALUTE TOP MAXI Dogs, vyrobené pro psy se střední až vysokou energií, je ideální pro aktivity v jarních a letních měsících, protože obsahuje pouze lehce stravitelné živočišné bílkoviny, pečlivě vybrané a pečlivě zpracované italské regionální suroviny. Drůbeží maso je výhradně bio, oceánské ryby jsou zpracovány do 24 hodin od ulovení na moři. Je bohaté na vitamíny a minerály, které jsou obsaženy v ledvinách ve fermentované formě, bez přidaných aromat, barviv a chemických konzervantů.

Jak velkou porci bych měl sníst?

Doporučená denní porce je 100 g na kilogram tělesné hmotnosti. Například pokud pes váží 10 kg, denní dávka by měla být 100 gramů. Pokud se přípravek používá v zimě nebo pes potřebuje přibrat na váze, zvyšte denní dávku na 15 gramů na kilogram tělesné hmotnosti. U březích a kojících fen lze denní dávku zvýšit na 15-20 gramů na kg tělesné hmotnosti. Například pokud pes váží 35 kg, potřebuje 525 gramů krmiva při dávce 15 gramů na kilogram.

Tuto dávku se doporučuje rozdělit na dvě části a krmit psa ráno a večer. Vždy mějte před psem čistou a čerstvou pitnou vodu! Uvedená denní krmná dávka je pouze orientační a měla by vždy vycházet z individuálních potřeb a kondice psa.
Pokud přecházíte z jiného krmiva na krmivo Mister Mix Dog, nemíchejte ho během přechodu na jiné krmivo s předchozím. První den podávejte psovi pouze polovinu doporučeného denního množství.

Řiďte se etiketou na krmivu, nebo pokud si nejste jisti velikostí porce, zeptejte se svého veterináře! Vzhledem k tomu, že se složení jednotlivých krmiv liší, mohou se lišit i dávky. Při rozhodování o krmivu pro vašeho psa na základě jeho plemene, úrovně fyzické aktivity a věku pamatujte, že kvalita je důležitější než kvantita. Čím kvalitnější je krmivo, tím spokojenější a zdravější váš pes bude.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.